Nicole van Duijn

Ik ben Nicole eigenaar van Keivoet pedicure. Na 19 jaar als hairstylist te hebben gewerkt, heb ik het roer van mijn carrière omgegooid.

Ik ben begin 2019 gestart met de opleiding pedicure bij het hoog aangeschreven  bedrijf Acuive. In pedicure heb ik een nieuw passie ontdekt. Het geeft mij energie en  ik voel betrokkenheid bij mijn klanten.

Door de theoretische informatie van pedicure en mijn vroegere  ervaringen  als hairstylist en nagelstylist  ben ik gegroeid tot een volleerde pedicure en werd mijn  enthousiasme weer opgewekt  om mensen te verwennen. Met mensen werken en ze met behulp van simpele toch waardevolle technieken geef ik de klant een gevoel van ontspanning en ontstressen,

Nagels knippen, eelt weghalen of een voetmassage geven. Ik wordt al blij van een lach en een compliment na de behandeling.

Mijn Werkwijze

Ik werk met prachtige producten die dermatologisch getest zijn  en gebruik de nieuwste technieken wat betreft de verzorging van de voeten. Door de voeten te observeren en bij binnenkomst het lopen te observeren signaleer ik eventuele problemen. Als die voorkomen kan ik zonodig advies geven. Indien nodig  verdere behandeling adviseren of doorverwijzen naar de huisarts.

Mijn doel is dat ik naar huis ga wetende dat de klant heerlijk ontspannen gevoel in hun voeten heeft en dat dit gevoel nog dagen blijft.

Ambulant

Ik werk als ambulant pedicure en kom dus bij u thuis in uw eigen omgeving  om het voor u nog gemakkelijker te maken. Ik werk in de omgeving Amersfoort en ben hier goed bekend.

Door ambulant te werken  ben ik  geschikt voor meerdere doelgroepen zoals, minder mobiele mensen, ouderen, ouders met kleine kinderen of  thuiswerkers of een ieder die liever thuis geholpen wil worden.

Maak een afspraak

Neem contact op om een afspraak te maken. Dit kan via e-mail en telefoon. Uiteraard als ik in behandeling ben kan ik niet opnemen en bel ik u terug.